SÄKER HÄMTNING & LÄMNING

Uppgradera säkerheten på er förskola med SafeQid + och få marknadens säkraste system för hämtning & lämning av barn.

Snabb lämning

Lämningen hanteras snabbt och smidigt då varje förälder checkar in med sin egen smartphone eller via incheckningsstationen! Pedagogerna slutför incheckningen på sina telefoner eller padda genom att bekräfta närvaro. Ingen väntan i kö! Perfekt för organisationer; bra för föräldrar. Bekvämt, snabbt, enkelt.

Beröringsfri incheckning

Föräldrar checkar in med sin egen mobila enhet! Inget behov av att använda en incheckningsstation eller stå i kö för att lämna barnen. Perfekt för social distansering och bakteriehantering.

Säker hämtning av barn

Föräldrar säkerställer att den som skall hämta är registrerad som anhörig till barnet. Förskolan kontrollerar digitala ID-handlingen och lämnar endast ut barnen till godkända anhöriga.

Förhöjd verifiering

Föräldrar får automatiskt ett meddelade när barnet lämnats och hämtats från dagis, och av vem. Detta gör att anhöriga alltid kan känna sig trygga i vart deras barn befinner sig och vem som hämtat och lämnat dem.

Historik

Föräldrar och dagispersonal har tillgång till historik på vem som har hämtat, lämnat och vilka tidpunkter.

Access

Systemet är digitalt och kan användas i alla skärmar och läsplattor. Föräldrar kommer åt sin information från alla enheter, allt de behöver är internet.

IP-Spärr

Även om systemet är digitalt är själva in- och ut- registreringen av barnen låst till avdelningens IP-adress. Detta gör att ingen kan komma åt informationen eller registrera en avlämning eller upphämtning utan att fysiskt vara på plats.

Närvarokontroll

100% koll på vilka barn som vistas i lokalerna i realtid. Med SafeQid närvarokontroll har ni alltid en evakueringslista med er i fickan.

Förhöjd informationssäkerhet

Föräldrar meddelar via systemet om vem som skall hämta och lämna barnet, om barnet är sjukt eller om familjen skall på semester. Dagispersonal får dessutom tillgång till barnets profilkort med information om blodgrupp och eventuella allergier.

Närvarokontroll

Dagispersonal får liveuppdaterade närvarolistor på både dagisbarn och personal. De har 100% koll på exakt antal barn och vuxna i lokalen. Om olyckan skulle vara framme kommer pedagogerna åt en digital utrymningslista som enkelt kan delas med säkerhetspersonal eller sjukvårdare.

Profilkort

Dagispersonal har tillgång till barnens profilkort med information om blodgrupp och eventuella allergier.

Närvaroplanering

Planera efter den faktiska närvaron, se hur många barn som kommer idag och hur många som förväntas komma denna vecka.

Frånvaroanmälan

Det har aldrig varit viktigare att febriga och förkylda barn stannar hemma men i en stressig vardag har varken föräldrar eller personal, tid att ta samtal för att meddela att ett barn är sjukt. Föräldrar meddelar via systemet om vem som skall hämta och lämna barnet, om barnet är sjukt eller om familjen skall på semester.